BELLA STORIA

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 219 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Storia. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2022 om 21:46 Ik verheug me altijd erg op een pizza van Bella Storia. Vandaag was de pizza zo slap als het maar kan, het was 1 drapje, daaromheen erg veel deeg. Bijna geen beleg! Schandalig voor zo’n dure pizza.
11 mei 2022 om 19:48 Thank you!!!!!
1 mei 2022 om 17:04 I buy from Bella Storia regularly. Today pizza was perfect. Tasty cheese, good sauce, dough soft and moist. However, the pickup time was very confusing. Had to wait an hour for ONE pizza pickup and then when I came they made me wait even longer
3 apr 2022 om 17:45 pizza good as always, but the order took 1h50 to get to me, it's a bit too much!
31 mrt 2022 om 13:06 Great authentic italian pizza as always! Worth it all
4 mrt 2022 om 10:06 it takes a while to get the pizza, but it's just so much worth of waiting --> it's the best pizza in town! *_*
26 feb 2022 om 1:04 Snel en weer superlekker, pizza was heerlijk en de pasta ook
20 feb 2022 om 20:15 Bestelling niet ontvangen, na 1,5 uur zie ik op de thuisbezorgd app dat de bestelling is geannuleerd. Nog eens een half uur later krijg ik een mail met de mededeling ‘uw bestelling is geannuleerd’. Om met mijn dochter te spreken: “no shit, Sherlock”
20 feb 2022 om 19:59 De bestelling is na 1,5 uur geannuleerd. Wegens onvoorziene omstandigheden. Het was fijn geweest als dit eerder gedaan werd. Wij hebben te lang gewacht en moesten daarna zelf het eten opnieuw ergens anders bestellen. Zeer teleurstellend.
30 jan 2022 om 18:21 The dough tasted a bit different (kinda oily), overall 4* is fair I think. Food was fresh, good portion